Kriss SV Batik PB For CS 1.6 or CSCZ or CSPB By RedRascal

Hello everyone, at this time I will share about Weapon Kriss SV Point Blank Garena Indonesia (PBGI) for Counter Strike 1.6, Condition Zero, Counter Strike Point Blank, Counter Strike Revolution and Counter Strike Extreme. Inside this pack consists of two types of Quick Change Weapon and Normal Change.


Kriss SV Batik from Point Blank for Counter Strike 1.6, Condition Zero, Counter Strike Point Blank, Counter Strike Revolution and Counter Strike Extreme.

Kriss SV Batik dari Point Blank untuk Counter Strike 1.6, Condition Zero, Counter Strike Point Blank, Counter Strike Revolution dan Counter Strike Extreme.

Kriss SV Batik จาก Point Blank สำหรับ Counter Strike 1.6, Condition Zero, จุดนัดหยุดงาน Counter, Counter Strike Revolution และ Counter Strike Extreme

OA 93 de Point Blank para Counter Strike 1.6, Condition Zero, Counter Strike Point em branco, Counter Strike Revolution e Counter Strike Extreme


CREDITS:
Zepetto
Valve
Skript47
Abu Jafar
Balistic
FeAr
Black Ranjau
Emsa
7Foresight



SCREENSHOT:





VIDEO:



LINK DOWNLOAD
3,08 MB

Kriss SV Batik Packs
Kriss SV Batik with Tarantula hand
Kriss SV Batik with Hide hand
Kriss SV Batik with Rica Lopez hand
Kriss SV Batik with Keen Eyes hand
Kriss SV Batik with Leopard hand

PASSWORD
wildanwiarta


If you want to share to your blog, please give the link download to this post or this blog, not direct link.
Don't forget to comment and share this.

Thanks, and hope you enjoy it

Author

Hanya seorang blogger pemula yang ingin terus belajar dan mencoba lalu membagikan hasilnya melalui blog ini. Info lebih lanjut.

Related Posts:

15 Responses to "Kriss SV Batik PB For CS 1.6 or CSCZ or CSPB By RedRascal"

  1. Thanks gan!saya sudah lama nyari senjata kriss sv Batik , akhirnya ketemu,Thans sekalilagi ya gan!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oke gan terima kasih juga udah berkunjung

      Delete
  2. gan ini file tga nya ada 2 kriss_sv_batik sama kriss_sv_batik_on perbedaaannya apa gan ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu untuk yang NST gan, kalau yang on bisa ngesight nya kayak PB

      Delete
  3. Ini mana gan kok gabisa kan udah saya replace di filenya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kurang bener kali rename atau paste nya

      Delete
  4. Permisi gan, cara mendualnya gimana itu?

    ReplyDelete
  5. gan untuk senjata cspb di android bisa gak
    ane suka model model senjata nya
    tpi ane gk ada pc
    bisa gak senjata nya untuk cspb android gan
    pliss gan buat kn ane senjata cspb android

    ReplyDelete